Декоративни свещи

Декоративни свещи

Свещи декорирани с декупажна техника

Покажи
Ред
Великденска ароматна свещ 7.5x7.5x7.5 - 12 Нов

Великденска ароматна свещ 7.5x7.5x7.5 - 12

Ръчно декорирана с декупажна техникаМАТЕРИАЛИ: парафин,стеарин,растителен восък,оцветител,ароматРазм..

18,50 лв.

Великденска ароматна свещ 7.5x7.5x7.5 - 13 Нов

Великденска ароматна свещ 7.5x7.5x7.5 - 13

Ръчно декорирана с декупажна техникаМАТЕРИАЛИ: парафин,стеарин,растителен восък,оцветител,ароматРазм..

18,50 лв.

Великденска ароматна свещ 7.5x7.5x7.5 - 14 Нов

Великденска ароматна свещ 7.5x7.5x7.5 - 14

Ръчно декорирана с декупажна техникаМАТЕРИАЛИ: парафин,стеарин,растителен восък,оцветител,ароматРазм..

18,50 лв.

Великденска ароматна свещ 7.5x7.5x7.5 - 15 Нов

Великденска ароматна свещ 7.5x7.5x7.5 - 15

Ръчно декорирана с декупажна техникаМАТЕРИАЛИ: парафин,стеарин,растителен восък,оцветител,ароматРазм..

18,50 лв.

Великденска ароматна свещ 7x10 - 10 Нов

Великденска ароматна свещ 7x10 - 10

Ръчно декорирана с декупажна техникаМАТЕРИАЛИ: парафин,стеарин,растителен восък,оцветител,ароматРазм..

17,00 лв.

Великденска ароматна свещ 7x10 - 11 Нов

Великденска ароматна свещ 7x10 - 11

Ръчно декорирана с декупажна техникаМАТЕРИАЛИ: парафин,стеарин,растителен восък,оцветител,ароматРазм..

17,00 лв.

Великденска ароматна свещ 7x10 - 8

Ръчно декорирана с декупажна техникаМАТЕРИАЛИ: парафин,стеарин,растителен восък,оцветител,ароматРазм..

17,00 лв.

Великденска ароматна свещ 7x10 - 9

Ръчно декорирана с декупажна техникаМАТЕРИАЛИ: парафин,стеарин,растителен восък,оцветител,ароматРазм..

17,00 лв.

Великденска свещ 5x6.5 - 3

Ръчно декорирана с декупажна техникаМАТЕРИАЛИ: парафин,растителен восък,оцветителРазмер на арти..

6,00 лв.

Великденска свещ 5x6.5 - 4

Ръчно декорирана с декупажна техникаМАТЕРИАЛИ: парафин,растителен восък,оцветителРазмер на арти..

8,00 лв.

Великденска свещ 5x6.5 - 5

Ръчно декорирана с декупажна техникаМАТЕРИАЛИ: парафин,растителен восък,оцветителРазмер на арти..

8,00 лв.

Великденска свещ 5x6.5 - 6

Ръчно декорирана с декупажна техникаМАТЕРИАЛИ: парафин,растителен восък,оцветителРазмер на арти..

8,00 лв.

Великденска свещ 5x6.5 - 7

Ръчно декорирана с декупажна техникаМАТЕРИАЛИ: парафин,растителен восък,оцветителРазмер на арти..

8,00 лв.

Великденска свещ 8x19 - 1

Ръчно декорирана с декупажна техникаМАТЕРИАЛИ: парафин,растителен восък,оцветителДиаметър: 8смВ..

26,00 лв.

Великденска свещ 8x19 - 2

Ръчно декорирана с декупажна техникаМАТЕРИАЛИ: парафин,растителен восък,оцветителДиаметър: 8смВ..

26,00 лв.

Великденски свещи комплект 1 Нов

Великденски свещи комплект 1

Ръчно декорирана с декупажна техникаМАТЕРИАЛИ: парафин,стеарин,растителен восък,оцветител,аромат4 бр..

60,00 лв.

Великденски свещи комплект 2 Нов

Великденски свещи комплект 2

Ръчно декорирана с декупажна техникаМАТЕРИАЛИ: парафин,стеарин,растителен восък,оцветител,аромат4 бр..

62,00 лв.

Великденски свещи комплект 3 Нов

Великденски свещи комплект 3

Ръчно декорирана с декупажна техникаМАТЕРИАЛИ: парафин,стеарин,растителен восък,оцветител,аромат3 бр..

40,00 лв.

Великденски свещи комплект 4 Нов

Великденски свещи комплект 4

Ръчно декорирана с декупажна техникаМАТЕРИАЛИ: парафин,стеарин,растителен восък,оцветител,аромат3 бр..

40,00 лв.