За нас

Водени от мотива да удовлетворим всички потребности на нашите клиенти, разработихме специално за вас този бърз, лесен и удобен начин за пазаруване. В нашия онлайн магазин ще намерите голямо разнообразие от десени, материи и цветове спално бельо /чаршафи, спални комплекти от сатениран памук, перкал, ранфорс и микрофибър, единични чаршафи с ластик, възглавници, калъфки за възглавници, протектори за възглавници, олекотени завивки, одеяла, покривала за легла/ и други стоки от текстил за дома. Удобството и комфортът на спалното бельо, както и качеството и безопасността на материалите, от които е изработено, са от първостепенно значение за нас. Всичко това, съчетано с конкурентни цени, прави нашия електронен магазин вашето любимо място за покупки.

В онлайн магазин www.pasionale.eu ще откриете най-новите модни тенденции в спалното бельо и текстила за дома. Ние ви предлагаме голямо разнообразие от спални комплекти, олекотени завивки, възглавници, шалтета, кувертюри, одеяла, протектори за матраци, чаршафи с ластик, декоративни възглавници, покривки за маса, хавлиени кърпи, халати за баня, детско спално бельо, дамско, мъжко и детско бельо, ръчно плетени чанти, ръчно рисувани чаши и декантери , създаващи комфорт в дома ви и осигуряващи вашето спокойствие.

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте и се свържете с нас на тел. +359 888 606 412, +359 882 028 689  или чрез формата ни за контакт.

Приятно пазаруване с www.pasionale.eu