Рекламация и връщане на стока

Можете да върнете нови, неповредени, неизползвани, непрани стоки до в 14 (четиринадесет) дни след доставката им (чл. 55 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП)).

При желание на клиента да върне закупени стоки, може да се възползва от това право в 14 (четиринадесет) дневен срок от получаването им. Задължително условие е стоките да са в първоначалния търговски вид, без нарушена опаковка и без да са използвани. В този случай разходите по доставката са за сметка на клиента. При неизпълнение на тези условия, магазинът си запазва правото да не приеме върнатата стока и съответно да не изплати направените разходи при закупуването им от клиента.

Транспортните разходи са за сметка на магазина  в случаите на производствен дефект и при спазен 14 (четиринадесет) дневен срок след получаване на стоките. След приемане на върнати стоки и прегледа им, стойността им заедно с транспортните разходи се възстановяват на клиента – в брой или по сметка в срок от 5 до 10 работни дни.

На рекламация подлежи и всяка стока, която не отговаря като съдържание на поръчаната от клиента. При несъотвествие, моля свържете се с нас на телефон + 359 888 606 412 или ни пишете чрез формата за контакт. Ще извършим необходимата проверка и при потвърждение на грешката ще заменим стоката, като доставката ще е сметка на магазина.